Оферта от

Летящи китайски фенери 5, 10, 15 или 20 на яки цени

Цена: 8.00 лв.
Реална цена: 15.00 лв.
Спестявате: 7.00 лв.
000000

Мечтаете ли да пуснете летящ фенер в небето, да го гледате как отлита и заминава към звездите? За градината или на открито. 

Летящите фенери, познати още като Конгминг фенери, небесни фенери, хартиени фенери, летящи фенери на желанията, са традиционна част от някои азиатски култури. Произвеждат се от обработена оризова хартия върху бамбукова рамка и съдържат  восъчна плочка и са напълно биоразградими, т.е. са екологични и не замърсяват природата. Когато летящият фенер се запали, пламъкът нагрява въздуха в хартиеното тяло и той се издига.

Размер около 90 х 80 х 66 см с нова горивна клетка издържаща до 5 мин по-дълго!

Пожелахте ли си нещо? Някой хора слагат писмо в бутилка, която хвърлят в морето, други хвърлят монета в езерото, а в Китай пускат летящи хартиени фенери.

 Летящите хартиени фенери са част от магическата история на Китай. Светлината и приказният танц на фенерите, летящи високо сред звездите ги прави най-красивия начин, съкровените Ви желания да намерят своя път.
 

Всеки фенер има прикрепена горивна клетка  Отговаря на изискванията за безопасност на ЕС  и не замърсява околната среда защото са направени от биоразградими материали.

Различни цветове бели, оранжеви, светло сини, червени, лилави, жълти, зелени - изпращат се на случаен принцип. 

Тегло на фенер 90 гр.

Можете да се възползвате от една от следните оферти:

5 броя за 8лв

10 броя за 13 лв

15 броя за 18 лв

20 броя за 21 лв с цели 70 % отстъпка

Важно: Забранено използването от деца без родителски надзор!!!! Никога не поглеждайте под балона когато е запален или не пъхайте ръце и предмети под него. Може да капне от горивната камера и да се нараните.

Настоящата оферта няма опция за избор на цвят!!!!

Настоящият продукт можете да закупите с наложен платеж! 


Коментари по офертата

Няма коментари за тази оферта.

Трябва да влезете с потребителско име и парола, за да можете да оставите коментар.