Оферта от

Спектакъл по Чехов! "Шега в едно действие"на 13 Януари в Младежки театър "Николай Бинев"

Цена: 7.00 лв.
Реална цена: 14.00 лв.
Спестявате: 7.00 лв.
000000
Един ироничен спектакъл - сън за големите парадокси в нашия живот, вдъхновен от разсъжденията на великия Чехов. Няколко кратки, забавни и меланхолични истории за Човека ще ви накарат да се замислите за света, но и да си тръгнете от залата с усмивка!

Спектакълът "Шега в едно действие"на 13 Януари от 19:00ч, в Младежки театър "Николай Бинев" - за 7лв, вместо за 14лв.


Повече за постановката:

Режисьор: Антон Угринов
Сценограф: Ванина Цандева
В ролите: Мария Панайотова, Яна Бобева, Галина Иванова, Радослав Владимиров, Анатолий Ставрев и Николай Петров

Спектакъл - сън, сътворен от младите актьори на Драматичен театър "Невена Коканова", Ямбол по малките комедии и разкази на Чехов. Всички сънища са вдъхновени от мисли на автора за живота: "Ако се боите от самотата, не се женете", "Умният човек обича да учи, а глупавият да поучава", "Прав е този, който е искрен", както и неговите разсъждения какво трябва да представлява "културният човек".

Всички ние мечтаем живота си по един начин, а го живеем често точно по обратния. Уж знаем какво искаме, а в следващия момент правим друго. Така горещо и пламенно желаем да бъдем разбрани, обичани, да сме щастливи, но като че ли пропускаме да разберем и да дадем обич на останалите около нас. "Шега в едно действие"е представление, съставено от няколко кратки, забавни и меланхолични истории за Човека. Те, както и Чехов не коментират и не обвиняват, но като всеки сън ни казват по нещо. Нещо за самите нас и за света около нас. Онзи свят, който всеки ден псуваме и ни огорчава, но който всъщност може да е по-добър, ако наистина поискаме. Поне Чехов вярва в това..."Антон Угринов

Коментари по офертата

Няма коментари за тази оферта.

Трябва да влезете с потребителско име и парола, за да можете да оставите коментар.