Оферта от

Авторски моноспектакъл на Ованес Торосян! Гледайте Harlem Shake - на 13 Януари, в Нов театър НДК

Цена: 8.00 лв.
Реална цена: 16.00 лв.
Спестявате: 8.00 лв.
000000
Изключителният талант на Ованес Торосян се разгръща в уютното пространство на Нов театър НДК! Гледайте този проект за изгубена духовност, писменост и култура, народно творчество без ценности, крив морал и неизвестна посока.

Моноспектакълът на Ованес Торосян Harlem Shake на 13 Януари от 19:00ч - за 8лв, вместо за 16лв.


Повече за постановката:

Кой е виновен, има ли такива? Кой днес пише нашата история? Какво бе в началото, а какво стана? Какво ще е? Отметнат ли е векът? Лош ли е жребият? Защо сме останали и що чиним? Културата ли окарикатурява карикатуриста, или народът окарикатурява културата? Черно - бяло. Ден - нощ. Да - не. Действие - надежда.

Ованес Торосян е нестихващ в търсенията си и в театъра, и в киното; и като актьор, и като режисьор. Той е нещо повече от приятел на "Нощ на театрите" - той е част от "Нощ на театрите"още от самото начало, с енергията и харизмата си. Умее да осмисля пространството и да го прочита през себе си, чрез-и-за-зрителите. Сигурно затова, а и не само, има в кино житието си "Тилт", "Източни пиеси", "Аве", "Аз съм ти", "Отчуждение", "Съдилището", "Каръци", номинация ИКАР за дебют и няколко филмови награди. А на сцената "Били лъжеца", "Пухеният", "Да играеш жертвата", "Лейтенантът от Инишмор", "Белградска трилогия", "Анархия в Бавария", "Идиот 2012", "Хамлет", "Балканска", "Истина отвъд полярния кръг", "Пучи", "Чайка", "Дневникът на един луд", "Дани и дълбокото синьо море"и "Мечтата на Наташа"са само част от театралните му случвания като актьор и режисьор.

Коментари по офертата

Няма коментари за тази оферта.

Трябва да влезете с потребителско име и парола, за да можете да оставите коментар.