Оферта от

25 или 75-минутен полет с четириместен самолет край София - за един или за трима, от Джет-Опс Юръп

Цена: 45.00 лв.
Реална цена: 150.00 лв.
Спестявате: 105.00 лв.
000000
Височините не ви плашат? Пренесете се над приказно красивите планини и езера край София с вълнуващ полет, който ще ви остави с топли спомени за цял живот! Нужен ви е само ваучер за Джет-Опс Юръп!

• 25-минутен полет с четириместен самолет над покрайнините на София с пълна обиколка над Язовир Искър - за един човек (при група от трима пасажери) - за 150лв;
• 25-минутен полет с четириместен самолет над покрайнините на София с пълна обиколка над Язовир Искър - за трима човека - за 429лв;
• 75-минутен панорамен полет с четириместен самолет над Рила - за един човек (при група от трима пасажери) - за 350лв;
• 75-минутен панорамен полет с четириместен самолет над Рила - за трима човека - за 995лв.


Повече за полетите:

25-минутен полет над покрайнините на София с пълна обиколка над Язовир Искър
Тази 25-минутна обиколка над покрайнините на гр. София и невероятните околности ще Ви накара да се отпуснете и да усетите истинско спокойствие, носейки се ефирно в синьото небе. Щом се озовете над сините води на Язовир Искър ще бъдете сюрпризирани от размера на най-големия язовир в страната. Самолетът прелита ниско над бреговете му, за да може да се насладите на заливите и множеството къмпинги и рибари. Срещу вас ще се извиси Рилският масив с най-високия връх на Балканите, в. Мусала 2 925м. На връщане ще видите зелени поля, китни селца и вили край София.

Какво ще видите?
• Панорамен изглед над яз. Искър, Рила и Витоша, както и София от далеч с околните селца.

75-минутен панорамен полет над Рила
Да летиш над тези природни феномени е фантастично приключение. При слънчево и ясно време Седемте езера са най-прекрасното синьо великолепие и съвсем естествено обгърнати от невъобразимите планински вериги, вие ще можете да се преклоните пред величието на тяхната красота. Просто се отпуснете и се доверете на нашите професионални пилоти. Почувствайте топлината на слънчевия лъч, като се изкачвате високо в планините и наблюдавайте природата в нейната прелест. Тази обиколка от 1 час и 15 минути над Седемте езера, Белчин и Рила със сигурност ще остане в съзнанието ви за цял живот.

Какво ще видите?
• Панорамен изглед към София и региона, яз. Искър, Белчин, Сапарева баня, Седемте рилски езера и Рилския манастир.

Коментари по офертата

Няма коментари за тази оферта.

Трябва да влезете с потребителско име и парола, за да можете да оставите коментар.